Харківський кіт Степан повернувся до України та оголосив збір коштів

Харківський кіт Степан повернувся до України та оголосив збір коштів.

Харківський кіт Степан повернувся до України та оголосив збір коштів. Фото: instagram.com/loveyoustepan

Події
22 вересня 2022 10:05

Відомий кіт-блогер Степан повернувся до України після півроку перебування за кордоном. Хазяйка Степана опублікувала фото, зняті на тлі Львівського національного академічного театру опери та балету.

Зірка Instagram та TikTok оголосила новий збір коштів для тварин, які опинилися у складних умовах через війну в Україні.

Останні оперативні новини Харкова у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Свіжі новини! Я, кіт Степан, повернувся до України. Впевнений, що кожен, хто любить батьківщину, буде корисним. Особливо кішкам. Саме тому я присвячую свою сторінку не лише веселому контенту, щоб змусити вас посміхатися. Ми робимо надзвичайно важливу справу. Ми рятуємо тварин з усієї України! Тому оголошую новий збір коштів на життєво важливі потреби тварин, які опинилися у складних умовах. Покажіть силу любителів котів! Purr purr:)», - йдеться у пості у Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Степан (@loveyoustepan)

На початку березня коту Степану разом із господаркою, які проживали у Харкові на Салтівці, вдалося виїхати з-під обстрілів за кордон. Весь цей час його сім'я допомагала збирати кошти на допомогу тваринам в Україні. Завдяки передплатникам за 4 дні йому вдалося зібрати понад 10 тисяч доларів. У травні Степан отримав премію World Influencers & Bloggers Awards (Оскар для блогерів), яку провели в рамках Каннського кінофестивалю.

У Степана зараз 1,3 мільйона передплатників у Instagram і 1,1 мільйона у TikTok. Ідея публікувати відео з вихованцем прийшла господині не відразу. Якось вона оприлюднила фото, де Степан сумує поруч із піцею під пісню "У Курського вокзалу". Ролик зібрав 4,5 мільйонів переглядів. А після репоста у сторіс Брітні Спірс у Степана замовили рекламу люксові бренди, такі як Valentino, Crocs та PUMA.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах