Коли McDonald's відновить роботу в Україні

Коли McDonald's відновить роботу в Україні.

Коли McDonald's відновить роботу в Україні. Фото: unsplash.com

Події
11 серпня 2022 16:28

McDonald's все ж таки планує знову почати роботу в Україні найближчим часом. Спочатку двері фаст-фуду відкриються у Києві та західних областях України, а пізніше - на всій території нашої держави, де не ведуться бойові дії.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що McDonald's може відкритися у серпні, але пізніше цю інформацію спростували. Відновлення роботи закладів було відтерміновано на невизанчений термін.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер же у компанії McDonald's повідомили, що після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки було вирішено відновити роботу низки закладів McDonald's  в Україні. Компанією вже запроваджується поетапний план у Києві та на заході України, де в умовах воєнного стану успішно та безпечно працює інший бізнес. Так, протягом кількох наступних місяців проходитиме відновлення ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовка ресторанів до обслуговування клієнтів, повернення команди у робоче середовище, а також впровадження розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки співробітників і клієнтів. Над усім цим працює команда українського McDonald's на чолі з Юлією Бадрітдіновою.

Цю ж інформацію підтвердив і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. За його словами, рішення про відкриття закладів McDonald's в Україні - це сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри війну. Також це дасть змогу надати робочі місця для українців та збільшити податки до українського бюджету.

- Як ви знаєте, ми вели довгі переговори і переконували McDonald‘s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окрема подяка усім, хто долучився до цієї адвокації у США та в Україні, - написав Кулеба на своїй сторінці у Facebook.

24 лютого McDonald‘s повідомили, що призупиняють роботу ресторанів в Україні через початок війни. Тоді команда почала надавати  фінансову та гуманітарну допомогу українцям, які її потребували. У компанії зазначили, що підтримка фанатів McDonald‘s в Україні продовжує залишатися для них пріоритетом номер один.

- Ми багато спілкувалися з нашими працівниками, які висловили велике бажання повернутися до роботи та побачити, як наші ресторани в Україні знову відкриються, де це можна зробити безпечно та відповідально. В останні місяці віра в те, що це додасть невелике, але важливе відчуття нормальності, зміцнилася. А українські посадовці зазначали, що підприємства, які відновлять роботу, підтримають місцеву економіку та український народ, - йдеться у повідомленні компанії.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах