McDonald's може незабаром відновити роботу в Україні

McDonald's може невдовзі відновити роботу в Україні.

McDonald's може невдовзі відновити роботу в Україні. Фото: unsplash.com

Події
19 червня 2022 21:05

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's може повернутися до роботи в Україні наприкінці цього літа. Міністерство закордонних справ уже зв'язалося з центральним офісом компанії та переконує їх хоча б частково відкрити заклади.

Нагадаємо, мережа McDonald's припинила обслуговувати відвідувачів з першого дня повномасштабного вторгнення Росії на територію України, 24 лютого 2022 року. Усі продукти, що тоді залишалися на складах, передали на гуманітарні потреби українців. Зараз компанія продовжує займатися гуманітарною допомогою та виплачує зарплати 10 тисячам співробітників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у компанії заявили, що заклади по всій Україні будуть закриті, поки в країні будуть загрози бойових дій та ракетних атак. Оскільки бойові дії можуть затягнутися на невизначений термін, у Міністерстві закордонних справ України проаналізували ситуацію та вирішили спробувати переконати компанію повернутись на ринок хоча б у безпечних місцях.

Як розповів глава МЗС Дмитро Кулеба, зараз у деяких містах країни є всі умови для відновлення роботи мережі McDonald's. Тому МЗС спочатку зв'язалося з українським офісом компанії, після чого вийшло на зв'язок зі штаб-квартирою McDonald's у США та навіть з офіційними особами з американського уряду. Процес переговорів триває, тож є шанс на відкриття закладів раніше заявленого.

До того ж у мережі повідомляють, що українські менеджери мережі вже зв'язуються зі співробітниками та з'ясовують, чи можуть вони вийти на роботу у другій половині серпня. Проте підтвердження цієї інформації поки що немає.

McDonald's може незабаром відновити роботу в Україні фото 1McDonald's може незабаром відновити роботу в Україні фото 1
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах