Оптові поставки сантехнічного обладнання

Оптові поставки сантехнічного обладнання - фото

Оптові поставки сантехнічного обладнання - фото

Суспільство
25 листопада 2022 10:23

Магазин «Теплоарматура» займається прямим постачанням товарів, що використовуються для облаштування водопровідних, газопровідних та опалювальних інженерних систем. На сайті https://b2b.teploarmatura.com/ru/ представлений широкий вибір обладнання та вузлів. Вся продукція ділиться на вигляд інженерних систем.

Також постачаються комплектуючі для організації пожежогасіння. У каталозі знайдете все, що потрібно для обладнання, приєднання та експлуатації, а також сантехніку закордонних марок. Кваліфіковані співробітники чудово знаються на продукції, тому їх допомога буде корисною. Товари згруповані у каталозі за цінами, марками, це полегшує вибір. Великий вибір складі товарів дозволяє організовувати оперативні відвантаження.

Асортимент труб та трубопровідної арматури

Труби є важливим компонентом транспортної магістралі для подачі та виведення води та теплових носіїв. Залежно від призначення вироби представлені різними розмірами, для їх виробництва використовуються такі матеріали:

  • сталь або оцинкована сталь;
  • поліпропілен;
  • поліетилен;
  • металопластик.

Сталеві труби використовуються зазвичай для організації водопостачання, опалення, газопроводу. Залежно від норм до системи вони мають різну товщину стінок, бувають полегшеними та посиленими. При виборі труб важливо враховувати маркування та відповідність державним стандартам. Якісна продукція має сертифікати, що підтверджують їхні робочі параметри.

Компанія постачає обладнання таких відомих марок – Danfoss, Magnaplast, Giacomini, Georg Fischer та багатьох інших. Сантехнічне обладнання є в різних цінових категоріях, що дозволяє кожному підібрати оптимальні варіанти. Також поставляються фітинги для труб та набори підключення сантехніки та радіаторів. На всю продукцію діють гарантії виробника.

Окрім радіаторів для холодної зими «Теплоарматура» надає котли та конвектори, без яких складно організувати автономне опалення. На сайті є можливість вибрати повне обладнання для об'єкту. Компанія орієнтована оптові поставки, а постійним клієнтам робить знижки. Доставку по Україні організовують у короткий термін. Для зручності діють різні способи оплати.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах