Подбай про довкілля: Бренд glo™ запустив ініціативу з безпечної переробки девайсів

Подбай про довкілля: Бренд glo™ запустив ініціативу з безпечної переробки девайсів. Фото надане рекламодавцями.

Подбай про довкілля: Бренд glo™ запустив ініціативу з безпечної переробки девайсів. Фото надане рекламодавцями.

Суспільство
07 лютого 2022 11:54

На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Бренд glo™ в Україні приєднався до глобальної еко-ініціативи бренду з переробки девайсів glo™ — #МеншеВідходівБільшеПрироди, покликану зменшити вплив від свого бізнесу на довкілля. 

Що це означає для споживачів на практиці

Будь-хто з користувачів продукції glo™ може зробити свій внесок в покращення екологічної ситуації на нашій планеті. До того ж реалізувати це зовсім не важко. Потрібно лише принести свій старий девайс (який вийшов з ладу, зламався чи просто більше не потрібен) до спеціального боксу в найближчому фірмовому магазині glo™ studio або glo™ pop-up. І все! Про решту подбає сам бренд та його партнери.

Подбай про довкілля: Бренд glo™ запустив ініціативу з безпечної переробки девайсівПодбай про довкілля: Бренд glo™ запустив ініціативу з безпечної переробки девайсів Фото надане рекламодавцями.

Яким же буде екошлях девайсу glo™

Зібрані у спеціальних  боксах у фірмових точках продажу девайси будуть відправлені на склад компанії. Після цього їх передадуть локальним партнерам Бритіш Американ Тобакко в Україні з переробки. А вже вони забезпечать розбирання девайсів на складові та передачу відповідним компаніям на безпосередню переробку та утилізацію.

Практично весь девайс підлягає переробці, майже на 98%*. 

Що і як перероблятимуть

Почнемо з паковання. Картон шляхом накопичення та пресування перетворюватимуть на новий картон. А пластик опісля подрібнення та грануляції будуть використовувати для виробництва нових пластикових виробів.

Тепер про сам девайс. Залізо, алюміній і нержавіючу сталь перероблятимуть шляхом накопичення і переплавки. Гуму подрібнюватимуть до отримання гумової крихти для виробництва нафтопродукту вторинного походження. 

А от із кабелю спочатку виокремлять цінні метали, які відправлять на переплавку, а решта матеріалу піде на корисне спалювання. Така ж доля чекає і друковану плату. Батарею перероблятимуть шляхом видалення фракцій металів і переплавки. 

Також буде забезпечено повторне використання електроліту і часткова утилізація: корисне спалювання.

Подбай про довкілля: Бренд glo™ запустив ініціативу з безпечної переробки девайсівПодбай про довкілля: Бренд glo™ запустив ініціативу з безпечної переробки девайсів Фото надане рекламодавцями.

glo™ продовжує працювати над зменшенням свого впливу на екологію

Переробка девайсу буде на рівні ~98%*. Компанія не лише намагається забезпечувати найкращу якість продукції, але й дбає про зменшення впливу своєї продукції на навколишнє середовище.

Бренд glo™ вже зараз прибрав блоки живлення із наборів glo™ pro та glo™ hyper+ і зводить до мінімуму використання пластику в пакованні. Далі у планах – зробити паковання повністю придатним для переробки та багаторазового використання.

Чому важливо здавати девайс на переробку

Хоча б тому, що про навколишнє середовище треба дбати, бо планета в нас одна. А ще тому, що все це дуже просто, адже організацію всього процесу бере на себе бренд. Споживачеві лише потрібно не викинути пристрій будь-куди, а принести до фірмового магазину glo™ studio або glo™ pop-up і покласти в спеціальний бокс.

Май на увазі, що пристрої glo™ — це складні електронні гаджети, які, до того ж, містять батареї. Ти ж знаєш, як багато років потрібно деяким деталям на те, щоб розкластися. Тому не викидай девайс разом із побутовим сміттям. Це може нашкодити екології.

Бренд створив дуже зручні умови та започаткував програму повернення девайсів із метою їх подальшої переробки. Окрім того, компанія навіть подбає про те, аби під час переробки батареї не вигорав електроліт, що призводить до виділення в атмосферу вуглекислого газу та утворення токсичних сполук фтору. 

Тепер кожен охочий має можливість безкоштовно повернути девайс на переробку. Зроби і ти свій крок до зменшення відходів разом із нами, не викидай, повертай на переробку свій glo™. Адже тільки так ми створимо #МеншеВідходівБільшеПрироди.

Переходь за посиланням — дізнайся на скільки ти екологічний. 

* Враховуючи паковання девайсу. Відсоток може змінюватися залежно від моделі девайсу glo ™.

Подбай про довкілля: Бренд glo™ запустив ініціативу з безпечної переробки девайсів фото 1Подбай про довкілля: Бренд glo™ запустив ініціативу з безпечної переробки девайсів фото 1
ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах