ВІДКРИЙТЕ НОВІ ФОТОМОЖЛИВОСТІ З HUAWEI P40 LITE

Відкрийте нові фотоможливості із 48-мегапіксельною Quad-камерою смартфона Huawei P40 lite - фото

Відкрийте нові фотоможливості із 48-мегапіксельною Quad-камерою смартфона Huawei P40 lite - фото

События
30 июля 2020 17:09

Зображення можуть розповісти більше за тисячі слів. Адже за кожним із них стоїть своя історія. Мобільна фотографія — це зручно. Але чи відповідає вона різним сценаріям та умовам зйомки?

Huawei P40 lite відкриває безмежні можливості зйомки. Система із чотирьох камер складається із 48-мегапіксельної основної, 8-мегапіксельної ультраширококутної, 2-мегапіксельної макрокамери та 2-мегапіксельної камери для портретних знімків з розмиттям фону.

Знімайте всі деталі

48-мегапіксельна основна камера знімає фотографії у високій роздільній здатності завдяки апаратним можливостям і потужному процесору.

Незалежно від того, скільки об’єктів відображається у кадрі, навіть при наближенні всі деталі виглядають різкими. Тому що нова технологія одночасного поєднання декількох кадрів дозволяє створити оптимальне фото.

ВІДКРИЙТЕ НОВІ ФОТОМОЖЛИВОСТІ З HUAWEI P40 LITE фото 1ВІДКРИЙТЕ НОВІ ФОТОМОЖЛИВОСТІ З HUAWEI P40 LITE фото 1

Не бійтеся темряви

Чи виникало у вас коли-небудь бажання спонтанно сфотографувати щось під час прогулянки вночі? Певно, що й не раз. Проте погані умови освітлення завжди є перешкодою. Завдяки нічному режиму зйомки Super Night Mode вам не потрібно використовувати штатив для зйомки якісної фотографії у ручному режимі. Навіть знімки нічного неба будуть чіткими завдяки функціям покращення зображення, зменшення шумів та інтелектуальному поєднанню декількох кадрів. Фронтальна камера Huawei P40 lite підтримує режим Super Night Selfie 2.0 для зйомки якісних селфі вночі. Завдяки покращеним ШІ-алгоритмам камера оптимізує об’єкт зйомки і бекграунд для гарних селфі із мінімальними зусиллями.

Нічний режимНічний режим

Нічний режимНічний режим

Покажіть красу світу

Завдяки 2-мегапіксельній камері із підтримкою ефекту боке і ШІ-алгоритмам у Huawei P40 lite ви можете робити професійні портрети. Замініть вашу фотокартку профілю у соцмережах на новий знімок із природною глибиною різкості і м’яким бекграундом. Та збирайте лайки.

Портретний режимПортретний режим

Більше — краще

Під час подорожей вас можуть захоплювати об’єкти місцевості та пейзажі. Проте як показати цю красу іншим? 8-мегапіксельна ультраширококутна камера охоплює 120° поля зору, що більше за звичайний ширококутний об’єктив.

Наближуйте

Квіти, комахи та павутиння — жодна дрібничка не сховається від вашого ока завдяки можливостям макрозйомки.

2-мегапіксельна макрокамера із підтримкою ШІ-алгоритмів точно розпізнає краї об’єктів, природно розмиваючи бекграунд.

ВІДКРИЙТЕ НОВІ ФОТОМОЖЛИВОСТІ З HUAWEI P40 LITE фото 2 1ВІДКРИЙТЕ НОВІ ФОТОМОЖЛИВОСТІ З HUAWEI P40 LITE фото 2

Стильний дизайн та висока продуктивність

Huawei P40 lite — це не лише розширені фотоможливості. Інноваційний дисплей Huawei Punch FullView підтримує роздільну здатність Full HD+ та розширену колірну гаму, а також співвідношення екрана до корпусу у 90,6% для комфортного перегляду контенту.

Huawei P40 lite працює на процесорі Kirin 810, що забезпечує високу продуктивність і низьке енергоспоживання. Смартфон підтримує технологію GPU Turbo, яка гарантує високу частоту кадрів під час мобільного геймінгу. Крім того, він оснащений акумулятором ємністю 4 200 мА*год, що дає змогу працювати весь день без підзарядки, та завдяки технології надшвидкої зарядки Huawei SuperCharge 40 Вт заряджається до 70% всього за 30 хв.

Huawei P40 lite представлений у чотирьох кольорах — «Чорному» (Midnight Black), «Рожевому» (Sakura Pink), «Зеленому» (Crush Green) та «Сірому» (Skyline Grey). Cмартфон можна придбати в Україні за рекомендованою ціною від 7 499 грн.

Фірмовий магазин додатків Huawei AppGallery

Huawei AppGallery є основним магазином додатків для Huawei P40 lite. AppGallery входить у ТОП-3 найпопулярніших глобальних магазинів додатків та охоплює 170 країн світу і аудиторію у понад 400 млн користувачів у всьому світі.

Зараз у AppGallery близько 400 українських додатків, глобально в магазині доступно близько 60 тисяч додатків, серед них - Booking.com, Deezer, TikTok, Likee, Snapchat, Viber, Telegram, Here We Go. Також користувачам доступні топові українські додатки - Дія, Нова Пошта, Monobank, Приват 24, Portmone, Megogo, prom.ua, Rozetka, EasyWay і ін. Серед популярних ігор - World of Tanks Blitz, Lords Mobile, Asphalt 9, AFK Arena, Game of Thrones Beyond the Wall. Додатки, яких немає в AppGallery, можна знайти через пошуковий додаток MoreApps або через рядок пошуку (Petal Search) на головному екрані смартфона. У ІІІ кварталі 2020 р. Huawei разом з українським фінтехом EasyPay представить NFC-платежі. Детальніше про платформу можна дізнатися за посиланням.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях